• Kád duguláselhárítás: kád duguláselhárítás házilag?

  Kád duguláselhárítás: kád duguláselhárítás házilag?

  A fürdőszobai dugulások sok kellemetlenséget okozhatnak, különösen akkor, ha a reggeli készülődés alatt lépnek fel. A nehezen hozzáférhető lefolyó miatt a kád dugulása az egyik legbosszantóbb probléma. Ráadásul a figyelmeztető jelek sem mindig egyértelműek. Ha azonban kellemetlen szagok törnek fel a lefolyóból, nehezen folyik le a víz, vagy pangás tapasztalható, mindenképpen gondolni kell erre a lehetőségére.

  Tovább...
 • Mosdó duguláselhárítás házi módszerekkel

  Mosdó duguláselhárítás házi módszerekkel

  A mosdó az otthon egyik legtöbbet használ lefolyói közé tartozik, éppen ezért gyakran léphetnek fel benne kisebb-nagyobb dugulások. Ezek hátterében általában olyan hétköznapi tényezők állnak, mint a szappan, a fogkrém és egyéb tisztálkodási szerek maradványai. Olykor viszont a lefolyóba öntött vegyszerek okoznak gondokat. Ha például a boltban kapható granulátumos lefolyótisztítók nem jól oldódnak, maguk is dugulásokat idézhetnek elő.

  Tovább...
 • Csatorna duguláselhárítás: A kültéri csatorna dugulásának leggyakoribb kiváltói

  Csatorna duguláselhárítás: A kültéri csatorna dugulásának leggyakoribb kiváltói

  A különféle dugulások a régi és újépítésű ingatlanokban egyaránt előfordulhatnak. A ritkán jelentkező jelenségek mögött általában az olyan, használatból eredő okok állnak, mint a zsíros ételdarabkákból, vagy a tisztálkodási szerekből visszamaradó lerakódások. Ha viszont a dugulások sűrűn lépnek fel, a csatornahálózat egyéb hibáira is gyanakodni kell.

  Tovább...
 • Mikor van szükség a csatorna nyomvonal meghatározás szolgáltatásra?

  Mikor van szükség a csatorna nyomvonal meghatározás szolgáltatásra?

  A nyomvonal a szabad szemmel nem látható csatornahálózat lefutását jelenti. Bár az ingatlantulajdonosok rendelkezhetnek azokkal a dokumentumokkal, amelyeken ez az információ fel van tüntetve, jellemzőbb, hogy semmilyen papírjuk nincs a csövek helyzetéről. Igaz, hogy ezekre az iratokra ritkán van szükség...

  Tovább...
 • Zsírfogó tisztítása: Miért hasznos a zsírfogó berendezés?

  Zsírfogó tisztítása: Miért hasznos a zsírfogó berendezés?

  A háztartások és a vendéglátóhelyek konyháiból napi szinten jelentős mennyiségű zsíros folyadék kerül a csatornahálózatba. A szürkés szennyvíz egy ragadós és nehezen eltávolítható anyaggal vonja be a csövek falát, amiben nem csak olajszármazékok, de különféle vegyszermaradványok is kimutathatók.

  Tovább...

Lapozó

Most, hogy a végére értünk a cégünk és szolgáltatásink bemutatásán mi a véleményed? Tudnánk neked segíteni? Ne feledd, nincs olyan amit ne lehetne megcsinálni és mi mindenre garanciát adunk! Kapcsolat